söndag 19 september 2010

Altrat min kalender

Har gjort ett försök att altra. Köpte en tändsticksask och några papperspåsar när jag var hos Mita i veckan men jag tänkte värma upp med att altra min kalender. Det var riktigt roligt att göra det, använde mig av mina distresser och några av det nya stämplarna jag köpte hos Mita. Önskar att jag hade en Cuttlebug men det går ganska bra att maska och färga med distresser också. Har använt mig av Tim Holts alfabet.Tänkte först använda mig av den här som framsida men blev inte nöjd med bakgrunden, så det fick bli baksidan i stället, passade på att prova några av mina nya stämplar.Riktigt roligt, kanske gör en till med vintermotiv så att man kan byta efter årstiden *skrattar*

Nu ska jag försöka ge mig på några fler kort till killar, har en hel del manliga bekanta som fyller i september och oktober. Nu gäller det att gnugga inspirationsknölarna. *gnugg, gnugg* nej, blev inte lättare för det :o)
Tack för titten!

2 kommentarer:

 1. Har missat det här inlägget. Jättefin bok med distresserna och de fina stämplarna, jag har också köpt dem.

  Det blev inte Huddinge sjukhus som jag hade remiss till först utan Danderyds sjukhus. I somras ringde de från Huddinge och sa att de hade så lång kö, jag hade stått över ett år, så de skulle föra över mig till vårdgarantin för att de skulle gå snabbare. Bara en kort tid efter fick jag brev från Danderyd där det stod att jag skulle ta kontakt med dem för bokning av läkartid. Allting har gått så jättesnabbt efter det.

  Hoppas det inte är ngt allvarligt anledning till din svacka utan att de är normal svacka som vi alla har.

  Var rädd om dig. Många kramar Katarina

  SvaraRadera
 2. super snyggt blev det... hade jag haft en kalender hade du fått göra den oxå *ler*

  SvaraRadera