onsdag 27 april 2011

Skön påsk

Äntligen har vi fått igång internet igen. Vi har skaffat fiber in till huset och det blev ett glapp mellan det gamla och det nya. Men nu har vi ialla fall fått igång allt. Nu återstår bara TV och telefon som också ska gå via fibern. Men det får bli senare i veckan.

Vi har varit ute och rest i påsk, ända ner till Blekinge. Min moster bor där nere och hennes man fyllde 50 år på långfredagen. Det är ju alltid svårt att hitta på presenter till folk som nått den akningsvärda åldern men jag fick ett tips. En klocka till husvagnen. Sagt och gjort, det blev en hemmagjord ;o).Jag fick låna Anna-Karins Cutlebug och stansade ut siffrorna och jag lånade även några av hennes Tim Holtz stämplar. Tack kompis.Vi ville ju busa lite också så kl 12 får han ta Viagra, kl 3 en snaps, kl 6 ut och fiska, och kl 9 några öl. Jag fick ta sambon till hjälp, med lite borrning och ståltråd. Mormor fick hjälpa till att hålla klockan rak när jag skulle fota, det blev slagsida pga snapsen, haha. Allt går dock att ta bort så att den kan hänga rakt.
Klockan passade precis på väggen i husvagnen och buset gick också hem :o). Tack kära moster för en trevlig helg!

Tack för titten!

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar och orginell klocka. Ha det så bra. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det gick hem! Den blev jättesnygg! Inte utan att man blir sugen att göra en till sig själv! :O)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin klocka! =) En sån kan jag också tänka mig ;)

  /Fia

  SvaraRadera
 4. Har missat att du skrivit i min blogg:P Men tack för kommentaren på svanarna :) Blev riktigt nöjd med dom! Och jag diggar din klocka som du gjorde! Riktigt frän :)

  Kram

  SvaraRadera