måndag 16 maj 2011

Lycklig, lycklig

Tänk vad livet kan ändras sig snabbt, upp och ner som en bergodalbana. Här har det varit ner ett tag därav den långa bloggtystnaden. Sen helt plötsligt vänder det igen och livet är på topp!
Just nu är jag lycklig, jag har lyckats gå ner 10 kg sen i januari! Ni anar inte så skönt det känns. Jag har förstås en del kvar och nu går det lite trögare men förhoppningsvis är jag några kg till lättare efter sommaren.

Ser ni vad jag ser på det här fotot? :o) Den är grön...Jag och min kompis Anna-Karin var på scrapträff i Linköping i lördags. Det var jättetrevligt! Stackars Anna-Karin var förkyld och jättehes men hon kämpade på bra hela dagen.
Ser ni vad den blänker "such", den är så fin... det är den nya fina Cuttlebugen som hittat hem till mig. Man kan gömma veven, vilket många jag pratade med tycker är en stor fördel. Den var dyr men jag har precis fyllt år och jag fick av min goa far lite pengar och då bestämde jag mig. Nu är det dags.Dum som jag var köpte jag inte på mig några spellbinders eller andra stansar, men jag köpte faktiskt ett alfabet (Chip Block) av Tim Holtz men det känns inte som att det räcker... :o)Den här stämpeln (Kenny K, Troublemaker) fick också följa med hem, tillsammans med några textstämplar. Köpte även en ny Distress, aged mahogany och en vattenpensel. Jag var tvungen att prova och måla den fina Kenny K stämpeln när jag kom hem i lördags. Alla där var så himla duktiga att färglägga, vi fick se flera olika tekniker. Jag tänker att jag får börja med det jag har, distresser. Det är inte lätt men så här blev mitt första försök. Det blir väl bättre med tiden får jag hoppas... Svårast att få till är hudfärgen.Hoppas ni har det bra där ute.
Tack för titten.

3 kommentarer:

 1. Förstår att du är lycklig, 10 kilo inte illa. Det är så skönt att bli lättare, att orka mer, lättare att hitta kläder mm. Vilka fina saker du köpt o vad kul att ni varit i väg på scrapträff. Ha det bra. Många kramar Katarina

  SvaraRadera
 2. Grattis till 10 kg det är otroligt bra att gå ner.
  Kram på dig forsätt kämpa på...

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt målat! Måste också prova distresserna. Vi måste försöka träffas o pyssla snart igen! Vi har ju lite nytt o prova!
  Kram!!

  SvaraRadera