tisdag 31 maj 2011

Kort till en förtidspensionär

Jag insåg plötsligt att jag glömt att lägga upp ett kort.
En av mina kollegor bestämde sig för att sluta jobba lite i förtid och jag fick i uppdrag att göra ett kort från oss alla på jobbet. Astrid och jag har jobbat i hop i nästan 10 år så det kändes lite vemodigt. Hon och hennes man är hobbygolfare och jag hittade den här underbara stämpeln, (kommer tyvärr inte ihåg just nu var jag köpte den). Jag tycker den passar så bra :o)















Framsida















Insida med ett rim som jag och några kollegor diktade ihop.
























Och sen alla namnen på de som var med på presenten.
Tack för titten.

Studentkort

Jag är osams med Blogger idag :o( Jag får inte till bilderna som jag vill. När jag bloggat runt ser jag att fler har problem så jag utgår från att felet inte bara ligger hos mig...

Jag tänkte i alla fall delta i Biggans utmaning STUDENT 2011.
Vi har själva en student i år. Min sambos son går ut byggprogrammet. Han har redan fått jobb, det känns så himla skönt. Lite sorgligt också för nu är han verkligen vuxen på riktigt. Det här kortet är dock inte till honom. Min mormor ville att jag skulle göra ett kort till min kusin som också tar studenten i år. Tanken är att hon ska lägga pengar i fickan.

Så här blev mitt bidrag:


fredag 20 maj 2011

Teljuskort

Jag har gjort ett teljuskort (tror jag att det heter?). Jag var hemma hos en kollega och åt middag i går kväll och då ville jag ha med mig en liten present. Den var jätterolig att göra, det kommer säkerligen bli fler.


















Jag hittade en tutorial hos Stampartic som var jättelätt att följa.
Tack för titten!

måndag 16 maj 2011

Lycklig, lycklig

Tänk vad livet kan ändras sig snabbt, upp och ner som en bergodalbana. Här har det varit ner ett tag därav den långa bloggtystnaden. Sen helt plötsligt vänder det igen och livet är på topp!
Just nu är jag lycklig, jag har lyckats gå ner 10 kg sen i januari! Ni anar inte så skönt det känns. Jag har förstås en del kvar och nu går det lite trögare men förhoppningsvis är jag några kg till lättare efter sommaren.

Ser ni vad jag ser på det här fotot? :o) Den är grön...















Jag och min kompis Anna-Karin var på scrapträff i Linköping i lördags. Det var jättetrevligt! Stackars Anna-Karin var förkyld och jättehes men hon kämpade på bra hela dagen.
Ser ni vad den blänker "such", den är så fin... det är den nya fina Cuttlebugen som hittat hem till mig. Man kan gömma veven, vilket många jag pratade med tycker är en stor fördel. Den var dyr men jag har precis fyllt år och jag fick av min goa far lite pengar och då bestämde jag mig. Nu är det dags.















Dum som jag var köpte jag inte på mig några spellbinders eller andra stansar, men jag köpte faktiskt ett alfabet (Chip Block) av Tim Holtz men det känns inte som att det räcker... :o)















Den här stämpeln (Kenny K, Troublemaker) fick också följa med hem, tillsammans med några textstämplar. Köpte även en ny Distress, aged mahogany och en vattenpensel. Jag var tvungen att prova och måla den fina Kenny K stämpeln när jag kom hem i lördags. Alla där var så himla duktiga att färglägga, vi fick se flera olika tekniker. Jag tänker att jag får börja med det jag har, distresser. Det är inte lätt men så här blev mitt första försök. Det blir väl bättre med tiden får jag hoppas... Svårast att få till är hudfärgen.















Hoppas ni har det bra där ute.
Tack för titten.