onsdag 14 juli 2010

Jul(i)kort!

Puuh vilken hetta, det är inte lätt att hitta julstämning i den här värmen :o)
Jag har i alla fall gjort ett försök till julkort, jag har bestämt mig för att hoppa på Mitas (Altheas mix) utmaning att göra ett julkort i veckan fram till Lucia. Jag vet inte om jag kommer att lyckas med ett i veckan men jag ska iaf försöka. Har fotat med mobilen igen, därav den dåliga kvaliteten.



Här är mitt första försök. Köpte ett julpapper från Mita när hon hade sin träff i våras. (Tack för en jättetrevlig och inspirerande träff Mita!). Klippte ut ett av motiven från det pappret och klippte sönder en ljusmanschett och satte bladen under den bilden. Har lite dåligt med julstämplar för tillfället, fick därför skriva ut texten på datorn. Har dessutom slut på den svarta färgen så det fick bli röd text i stället.



Här är insidan, beställde julstämpeln av Mita förra veckan, är så nöjd med den. Mita fick sig ett gott skratt på min bekostnad, jag frågade vad som händer om man inte hinner göra ett kort i veckan, nybörjare som man är så måste man ju fråga ;o) Men hon lugnade mig med att man bara får ett kort mindre fram till Lucia (vilket kanske är självklart om man varit med ett tag)?



Visste inte riktigt vad jag skulle göra på baksidan av framsidorna, det fick bli en swirl. Ser lite tomt ut men jag får väl fylla på "jul"förrådet vartefter.



Och här har ni baksidan.
Det var allt för denna gången
Tjingeling/ Monika

2 kommentarer:

  1. UNDERBART! Och ja, man bara älskar den stämplen... Man får direkt en snygg insida utan att anstränga sig! Och tack för gott skratt, du förlängde livet en smula. Stor kram Mita -Altheasmix

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du också hoppat på utmaningen! Nu när jag är tillbaka från semestern måste vi ses igen och pyssla! Kram Anna-Karin

    SvaraRadera